Nu söker vi personal

Laseroperatör- Plåtprocess

Vi söker dig som tillsammans med medarbetare kan driva och utveckla vår plåtprocess. I dina arbetsuppgifter bereder du produktion, ställer och producerar i vår laserprocess. Du mäter och verifierar dina detaljer självständigt.

Vi tror att du har några års erfarenhet av laserskärning och därmed är självgående. Att du är noggrann, driven och är en genuin lagspelare ser vi som självklart.

Arbetet är förlagt till dagtid.

Operatör- Montering

I denna tjänst är du en del av vår monteringsprocess där du slut- och delmonterar komponenter till våra kunder. Du är bland de sista stegen i vår produktionskedja och är därmed i många fall den som ger sista touchen på våra detaljer innan de anländer till våra kunder.

Vi tror att du har tidigare branschvana, gillar högt tempo och har gott ordningssinne. Även du är en genuin lagspelare. Meriterande är om du även har truckkort.

Passar inte dessa tjänster in på dig men du är ändå sugen på att arbeta tillsammans med oss? Då är du alltid välkommen att kontakta oss med ditt CV. Skicka det då till: Daniel@bendex.se.