Vi vill jobba med dig, vill du jobba med oss?

Nu växlar vi upp produktionsprocessen och därmed behöver vi rekrytera nya, hungriga medarbetare.

Rörbearbetning:

I ditt dagliga arbete är du tillgänglig i hela processen som i dagsläget främst berör skärande bearbetning, rörbockning, ändformning och pressning. I första hand kommer du bemanna vår skärande avdelning. Vi arbetar i en kombination av automatiserade celler och manuellt plockade enheter.

Du är del i ett arbetslag bestående av 5 medarbetare där man arbetar självgående med att ställa, verifiera och producera i den maskin man bemannar.

Du behöver vara noggrann, självgående, rationell och kvalitetsmedveten för att klara processen bra. Tidigare verkstadserfarenhet ser vi som viktigt.

Arbetet är i dagsläget förlagt till dagtid.

 

Robotsvets:

Du bemannar här en av våra 5 svetsrobot- celler. Du är en del av ett arbetslag som totalt består av ca 6 personer.

Du arbetar självständigt genom processen där maskinställ, verifiering samt löpande produktion är ordinarie uppgifter för dig. Viss manuell svetsning kan förekomma varför tidigare erfarenheter av det är meriterande.

Arbetet är i dagsläget förlagt till tvåskift.

 

Viktigt för båda tjänsterna är att du på ett bra sätt behärskar svenska både i tal och skrift.

Vi har gemensamma ledord i Jordnära, Innovativa, Långsiktiga, Lagspelare, Arbetsglädje och dessa måste du känna igen dig i. Vi är måna om att de skall genomsyra vår arbetsdag.

Vill du gå mot framtiden tillsammans med ett positivt gäng med mycket framåtanda och engagemang? Då är vi företaget för dig.

Har du frågor på tjänsten eller kring oss så är du välkommen att kontakta:

Fredrik Bernström, Produktionschef
073- 442 53 77
fredrik.b@bendex.se

Daniel Alexandersson, VD
073- 442 53 61
daniel@bendex.se

 

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan utan skicka den till någon av ovanstående mailadresser så snart som möjligt.